Navigation Menu
Køb økologi i Lidl

Køb økologi i Lidl

By on feb 16, 2020 in Handl i Lidl

Lidl er efterhånden kendt for at have et stort udvalg af økologiske madvarer. Går man efter denne type madvarer, så kan man roligt kigge forbi butikken. Særligt inden for frugt og grønt har Lidl et stort udvalg af økologiske varer, men også inden for de helt basale varer som mælk, ost, gryn, ris, pasta osv. Supermarkedet har endnu ikke så meget økologisk kød, men det er nok blot et spørgsmål om tid, før det kommer.

Det gode ved Lidl er også, at det er billigt at handle økologi. Man kan hurtigt spare et par kroner på den enkelte vare i forhold til så mange andre supermarkeder. Det gode ved Lidl er også den perfekte sammensætning mellem økologiske og ikke-økologiske varer, og man kan som regel altid finde det, man er på udkig efter.

Flere danskere end nogensinde før foretrækker økologi, og mange af disse handler dagligt i Lidl. Supermarkedet er mere end blot et almindeligt supermarked. Og med den gode plads, der findes i butikken, kan man nemt bevæge sig rundt og finde lige præcis det, man har brug for. I fremtiden forventes det også, at der er endnu mere økologi på hylderne hos Lidl.

Explorable