Navigation Menu
Juleshopping i Lidl

Juleshopping i Lidl

By on jan 2, 2021 in Madvarer i Lidl

Vil du gerne have råd til at forkæle familien lidt ekstra i julen, så kan du med fordel vælge at handle ind i Lidl. Den tyske discountkæde, som har eksisteret i Danmark siden 2005, har hver uge en række gode tilbud. December er ingen undtagelse, for her finder du en række spændende tilbud på lækker julemad, og når du alligevel skal købe flæskestegen, anden og risalamanden, så kan du lige så godt tjekke udvalget i Lidls Non-Food-afdeling også. Her finder du fx legetøj, produkter til personlig pleje og velvære samt produkter til boligen. Skulle vi være så heldige at få en hvid jul i år, så er det en ekstra fordel at handle ind allerede nu i stedet for at vente til sidste øjeblik.

Kom i form på løbebåndet

Har du en målsætning om at komme i form efter jul og nytår, så kan du ønske dig et løbebånd fra Gorillasport, som du kan træne på derhjemme. Så kan du komme i god form i det nye år. Fordelen ved at træne hjemme er, at det er nemt at komme i gang. Du slipper for turen hen til træningscentret, men kan bare hoppe op på løbebåndet i din stue eller soveværelse. Du kan fx lave en aftale med din partner om, at du handler al den lækre julemad ind i Lidl, imens din partner går på jagt efter din julegave, og forhåbentlig får du den julegave, du ønsker dig. Det er i det hele taget vigtigt, at din partner støtter dig, når du gerne vil slanke dig og komme i form.

Mange gode juletilbud

Hver uge i julemåneden er der favorable tilbud hos Lidl. Så hvis du tjekker tilbudssiderne online, er du godt forberedt og kan spare penge. Lidl er i forvejen populær, fordi varerne er billige, og julen er dyr for de fleste, så hvorfor ikke spare, når muligheden er der for at gøre et godt julekup. I Lidl-butikkerne kan du selvfølgelig få flæskesteg, and og alt tilbehøret til at lave brune kartofler, sovs, rødkål og risalamande, så du kan høre juleenglene synge. Du kan også købe appelsiner, marcipan, chokolade og nødder, og hvad du ellers foretrækker af julegodter. Bliver du stresset ved tanken om at skulle lave den perfekte julemiddag, kan du anvende en køreplan for julemiddag og så vil du lykkes med det.

Alt til julefrokosten

Du finder desuden alt til julefrokosten som fx sild, snaps, fiskefileter, tarteletter med fyld, frikadeller, leverpostej og andet kødpålæg samt ost. Der er desuden gode priser på drikkevarer som øl, vin, sodavand og spiritus. Er du typen, som gerne vil undgå madspild, så kan du fx begrænse mængden af indkøb og gå efter færre tilbud.

Slank dig i januar

De fleste af os bliver fristet af al den lækre julemad og tager nogle kilo på henover december måned. Men så er det tid til at stramme op i januar. Hvis du er så heldig at finde løbebåndet under juletræet juleaften, så kan du hurtigt installere løbebåndet i dit hjem og løbe de overflødige kilo af igen. I januar finder du også gode tilbud hos Lidl på sunde madvarer og friske grøntsager, som hjælper dig med at tabe dig efter behov.

Explorable