Navigation Menu
Det er billigt at handle i Lidl

Det er billigt at handle i Lidl

By on jan 8, 2020 in Handl i Lidl

Lidl er et af de billigste supermarkeder i Danmark, og det kan derfor nemt mærkes på pengepungen, hvis man begynder at handle her. Ikke nok med at Lidl kan måle sig med både Netto, Fakta, Rema 1000 og Aldi, så har supermarkedet også flere gange slået sine konkurrenter i diverse tests om at være billigst. Men ikke nok med det, så kan man i Lidl også finde varer, som andre supermarkeder ikke kan tilbyde. Og det er jo netop også med til at gøre hele turen i butikken langt mere spændende.

Selvom Lidl er billig, så bliver der ikke sparet på kvaliteten. Varerne er gode, men man kan også finde varer i forskellige kvaliteter. Man kan også vælge mellem økologi og ikke-økologi, inden for rigtig mange varegrupper. Lidl rammer derfor en bred forbrugergruppe, og kan man lide at handle billigt, så bør man klart overveje at handle her. Men der er selvfølgelig også nogle andre fordele ved at handle her.

Mere end blot et supermarked

Udover helt almindelige mad- og drikkevarer, så tilbyder Lidl også andre typer af varer til sine kunder. Ugentligt finder man et bredt udsnit af spændende tilbudsvarer, der er rettet mod den helt almindelige dansker. Man kan blandt andet finde både tøj og undertøj i økologisk bomuld, og almindelig sportstøj kan man også ofte finde på hylderne. Legetøj og ting til hjemmet tilbydes også fra tid til anden, og man vil som regel altid kunne finde et eller andet, man kan bruge.

Har man lyst til at se nærmere på, hvad Lidl har at tilbyde, så kan man lægge et besøg forbi hjemmesiden. Så kan man også tjekke tilbudsavisen ud.

Explorable